Yaiza Prieto Márquez

 

Hola!

 

El meu nom és Yaiza, em considero una persona responsable, activa, dedicada amb tot el que faig i una apassionada dels idiomes. Estic interessada en incrementar la meva experiència i aprenentatge en l’àmbit professional, és per això que vaig decidir incorporar-me al curs d’Administració i Atenció al Client. 

Tinc experiència prèvia dins d’aquest sector i amb el curs he pogut desenvolupar més habilitats, conèixer més profundament aquest món i polir tot l’aprenentatge que he obtingut tots aquests anys treballant dins l’àmbit. També, hem pogut crear la nostra pròpia marca i participar en el projecte de creació d’una empresa, la nostra és Eyna Furniture.

Tot i que ha estat una bona eina per complementar i incrementar els meus coneixements, seguiré formant-me, ja que tinc la necessitat constant de seguir evolucionant com a professional i com a persona.

PROJECTE EYNA

pink design

Beatlouder, es un proyecto con el principal objetivo de hacer mucho ruído así como su tagline indica Make some noise. El E-commerce está dedicado a las próximas promesas musicales de nuestro país, artistas emergentes #Km0, que quieren tener un posicionamiento dentro de la industria musical.

Tenemos tres personajes a los cuales les hemos dado voz en las redes sociales. En primer lugar, Beat el pulpito instrumento, seguimos con Patri la amante de los selfies y Alex un cantautor enamorado en secreto de Patri. 

Finalmente, Beatlouder es todo aquello que un artista pueda soñar. 

pink design

Recomendaciones destacadas