Sóc una persona altament organitzada, dinàmica i eficient, amb un elevat sentit de la responsabilitat i una gran capacitat per al treball en equip. M’adapto amb facilitat als canvis i sempre estic disposada a aprendre noves coses. Els meus coneixements en el sector públic i en comptabilitat m’han permès adquirir una àmplia experiència en la gestió de documents, la coordinació d’agendes i l’atenció telefònica i presencial. He treballat en el sector públic, la qual cosa m’ha brindat una àmplia experiència en el maneig d’agendes, així com en l’atenció de la ciutadania, programes específics empleats en l’administració pública com poden ser el Gestiona (registre de documentació tan d’entrada com de sortida, gestió d’expedients electrònics, compulses…), WTP(Gestió tributària), Hestia (Agenda electrònica), Aytos (padró d’habitants), Absis (registre de documentació).

Durant la meva experiència professional he desenvolupat un bon grau d’adaptabilitat, la qual cosa m’ha permès treballar amb eficàcia en entorns canviants.

En l’àmbit d’estudis estic formada amb un Grau Superior Admistració i finances, posseixo el nivell C1 de català, i actualment estic cursant un curs d’administració i atenció al client (285h).

Actualment, estic buscant un nou repte professional que em permeti continuar desenvolupant els meus coneixements i experiència professional i personal.