Clara Torradas

Futura periodista

CLARA TORRADAS CURA

Hola!

Em dic Clara, tinc 18 anys i soc de Sant Fruitós de Bages. Soc graduada a baxillerat social econòmic. Tinc una titulació a Administració i atenció al client impartida al Centre Tecnològic de Catalunya, Eurecat, on he après a dur a terme tasques de gestió administrativa en un entorn empresarial passant per estratègies d’atenció al client, gestió comptable i eines informàtiques i de gestió per optimitzar els processos. 

M’agrada escriure i aprendre idiomes, i és per això que tinc previst iniciar la carrera de Periodisme on podré desenvolupar més profundament els meus coneixements en redacció, locució, creació de continguts, etc. I també em permetrà formar-me més llengües estrangeres.

Sense acabar-ho de buscar, he aconseguit ser una persona proactiva que ha participat en diversos projectes d’àrees diferents al llarg dels meus 18 anys. He tingut el plaer de portar projectes com NeuroArt al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, un projecte de recerca iniciat per la UPC dedicat al canvi climàtic, projectes filmogràfics coordinats pel Zoom Festival i també una Lliga de debats impulsada per la Xarxa Vives , a més de les oportunitats que he tingut de participar en premis literaris en anglès, català i castellà , i guanyar-los. 

Ara, busco noves oportunitats professionals enfocades als estudis d’administració o també, experiències per començar a desenvolupar-me a l’àmbit de la comunicació.

Si busques una professional compromesa, no dubtis a contactar amb mi i a compartir les teves propostes i inquietuts. Estic disposada a afrontar nous reptes i a col·laborar en projectes innovadors i apassionants.

PROJECTE DESENVOLUPAT